Ligger lite efter

Jag ber om ursäkt att jag inte uppdaterat på ett tag men det händer så mycket just nu så jag har varken haft ork eller tid.
Men jag skaförsöka ta mig tid framöver och lägga in lite nya frächa bilder :)

AR kurs inom kort!

Har anmält mig och Elrigo till en AR-kurs (Akademisk Ridkonst) med Katrin Wallberg den 2-3 Januari. Jag längtar fruktansvärt mycket :) Ska bli kul att se vad Elrigo går för! Men innan dess hoppas jag på att Charlottas släp hinner besiktas så att vi kan åka ner till Marie på Tannegård och träna lite grann. Kan ju vara bra om man har tränat litegrann innan man står där framför Katrin :)

Annars så är allt lungt och rullar på som vanligt. Är i Bratten nu och ska snart ut i stallet och börja pyssla på, många hästar som ska tränas :)


Feseth Pila klarade premien

Ett försenat inlägg om då jag åkte till umåker med Feseth Pila då hon skulle gå premien.

Blev så att jag åkte själv eftersom Charlotta var tvungen att jobba just den dagen.
Kan lova att jag var ganska nervös eftersom jag aldrig farit på trav med en häst själv förut.
Charlotta brukar ju alltid vara med och om jag mot förmodan glömt sätta på hästen någon utrustning har hon alltid fixat det. Men nu var jag helt själv!!!! Visserligen brukar jag inte glömma något så jag selar och gör hästen klar för start men för det fanns det ju inte några garantier för att jag skulle komma ihåg allt den här gången med :S Tror jag dubbelkollade allt 5 gånger för att vara på den säkra sidan :P Men jag hade inte glömt nått ^^

Hur som helst så klarade Pila premien på tiden 2.02.7M. Hon var verkligen hur duktig som helst och var först över mållinjen av premiehästarna :)

Kan lova att detta är en dag som jag sent ska glömma, min första travresa helt ensam ;)
Tack Charlotta för att du litade på att jag skulle klara av det och för att du släppte iväg mig. Det betyder verkligen hur mycket som helst för mig. Tack!


Lite bilder



Fina Pila


Pila laddar inför loppet


Pila med John Östman i sulkyn


Pila leder volten utan problem


Upploppet och en härlig avslutning


Pigg och allert efter en strålande insats :)



RSS 2.0