Tiden går så fort!

Nu har ytterligen en vecka hunnit passera och jag har varit dålig på skriva.
I helgen så satt jag hemma mestadels av tiden och stickade tills mina armar värkte :O
Men jag fick ju i allafall nånting gjort ;) På lördagen följde jag med Camilla, Wilma och Milla ut och gjorde stan osäker. Söndagen satt jag som sagt bara hemma framför tv:n och stickade ^^
Åkte iväg till Bratten i måndags och körde Elrigo en sväng. Det märks att han stått ett tag då han inte riktigt har samma ork som innan hans ben svällde upp. Men men, benen ser fortfarande bra ut och träningen fortsätter som vanligt så han är snart i form igen :)
Sen har det inte hänt så mycket i veckan, har varit till Bratten ett par svängar och så har jag varit och kikat hur det går för Petrus i garaget :) han är såååååå duktig ^^

I helgen blir det utgång med Charlotta och några fler, en riktig tjejkväll :) men vi vet inte vad vi ska hitta på än :P
Sen väntar en vecka med ganska mycket jobb. Brukar bli så att det är dött med jobb en vecka men veckan därpå så vill alla att jag ska vara över allt samtidigt :P men man måste ju försöka hålla det på en lagom nivå.

Ska nog snart iväg till stallet :) Har som svårt att hålla mig därifrån ^^



<3


Tjingeling!

Mycket på gång!

Har inte hunnit skriva på ett tag ni igen men det är för att jag har så fullt upp med allt just nu, stallet, jobb, ärenden m.m.. Men nu tänkte jag skriva några snabba rader innan jag ska iväg till stallet igen :)

Elrigo har livit mycket bättre, benen ser ut som vanligt nu så träningen har satt i gång för hans del igen :)
Oden vilar fortfarande eftersom han haft lite ont i ett ben. Förhoppningsvis går det över snart så han också får komma ut igen :)
Alladin är riktigt pigg nu så han fick ut och skritta häromdagen, han verkade verkligen vara glad åt att få komma ut igen :)

Annars så har jag och Charlotta fixat till lite i stallet, målat, satt upp nya snygga krokar, hängt upp korgar å snickrat ihop lite smått och gott :) Det är inte riktigt färdigt än men det ser faktiskt riktigt bra ut redan :)

Sen har det hänt mycket annat med, har varit med Camilla ganska mycket, hunnit vara hem till mamma och pappa och så har jag och Petrus hunnit vara i hans familjs stuga uppe i fjällen. Riktigt mysigt fatiskt :)

Nej upp å hoppa, till stallet innan det blir mörkt :)


RSS 2.0