Trött!

Har hänt mycket i veckan och det känns i huvudet :P Är tung i skallen och känner mig lite hängig!

I måndags var jag i stallet 09.00 och jag och Charlotta hjälpes åt att sko om Oden och Elrigo, Jag tog lös skorna och Charlotta verkade och slog på nya. När vi var klara med det runt 14.00 kom Sofia förbi och vi drack lite kaffe innan vi for ut och tränade. Jag tog en ridtur med Elrigo medan Charlotta och Sofia körde Alladin med Pila på släp.
Elrigo var hur duktig som helst och kan nästan ta galopp på ljudkomando nu, det är inte långt ifrån :)
Senare på kvällen när Elina kommit skulle hon och Charlotta ut och rida. Elina skulle ha Oden och Charlotta skulle rida Elrigo!! Var inte alls orolig för att det inte skulle gå bra, var bara det att jag fick en riktigt hemsk separationsångest, verkligen jättelöjligt men bara tanken på att någon annan än jag skulle rida Elrigo, mitt hjärtegull, fick mig att bli jättedeppig :'( Allt gick självklart bra men jag mådde dåligt resten av kvällen och natten.

När jag vaknade på tisdagsmorgonen tänkte jag inte mer på det för då blev det bråttom. Jag hade snoozat lite för länge och var på väg att missa ett möte jag skulle på. Hann som tur var dit i tid men hela för- och eftermiddagen fick jag stressa för jag hade ytterligare två möten at hinna till med för lite tid emellan.
Detta tog självklartpå krafterna! På kvällskvisten tittade jag förbi Camilla och barnen en sväng innan jag skulle gå isäng.

Onsdagmorgon kl 08.00 stod jag färdigklädd för att åka till stallet då en kvinna ringde och undrade om jag kunde vikariera på en förskola för några ur personalen var sjuka. Var bara att byta om och åka dit. Det är jättekul att jag bli tillfrågad om att vikariera men jag önskade att jag hade sovit några timmar extra den natten. Det var nämligen så att några av barnen på förskolan hade blivit nyinskolade och var griniga hela dagen.
När jag jobbat klart åkte jag ut till stallet och så fort jag stängde av bilen, lutade mig bakåt i sätet och slöt ögonen för att känna lugnet en stund så somnade jag :O Vaknade en kvart senare smått förvånad över att jag somnat sådär.
Men men, det var bara att ta sig ut i stallet och sela Elrigo för en träningsrunda. Som tur var fick jag sällskap av Angelica, hade inte hon varit med och pratat med mig så hade jag garanterat somnat.


Torsdagmorgon klev jag upp för ännu en dag på förskolan, det hade blivit bestämt under onsdagen att jag skulle vikariera även torsdagen. Även denna dag var några av barnen ganska griniga och det kändes i huvudet då jag kom hem. Pratade med Camilla i telefonen medan jag låg i soffan och helt plötsligt hör jag hur hon säger "Hallå?! Är du kvar?!" HAHA!!! Jag hade somnat med luren mot örat trots att Olivia, hennes nya bebis, skrek ganska mycket! Kan lova att jag var trött. Hur som haver så pratade vi klart och sen så la jag mig i soffan och sov 3 timmar innan jag skulle följa med Malin på Hästcentret, hon hade nämligenbokat en ridlektion och jag hade lovat att följa med som stöd. Jättekul att sitta och titta på när hon red, stundvis så log hon upp till öronen och det var längesen jag såg henne slappna av så nära en häst :) Somnade som en stock den kvällen.

I morse, fredagmorgon, väckte Petrus mig och jag skjutsade honom till garaget sen åkte jag till stallet.
Innan vi for ut och tränade hästarna skulle Lovisa få köra Milou. Vi for upp på ridbanan som Rickard plogat till och där fick hon köra själv och vi blockerade den enda utvägen ifall Milou skulle välja att gå hem. Lovisa var verkligen jätteduktig och ridbanan blev som en miniatyrtravbana för Lovisa och Milou. Tog en massa kort och kommer att lägga upp dom bilderna lite senare.
Sen åkte jag, Charlotta och Sofia ut och tränade hästarna, Elrigo och Alladin drog vagnarna medan Oden och Pila fick gå på släp. Gick jättebra som vanligt och hästarna känns jättebra.
När vi kom tillbaka jobbade jag och Charlotta lite AR, kursen börjar ju närma sig och man borde ju träna lite innan så Katrin ser att man gjort framsteg sen förra kursen.
Jobbade med Elrigo från markenen stund innan jag tänkte prova rida lite, barbacka :D Gick hur bra som helst och känslan av att rida honom barbacka är obesklivlig, kändes som att vi två blev ett ^^ 

Kändes som att vi skulle kunna ta oss an vad som helst och inget skulle vara för svårt för oss så länge vi var ett <3 -poeten Anna-

Hur som haver så var jag hemma igen vid 9-snåret så jag hann se lite av Lets Dance. Kul att Rabih tog sig vidare trots alla missöden den här veckan, starkt jobbat!!

Imorron är det skotertävling på travbanan och jag ska dit och titta på Petrus och alla andra som ska tävla. Ska försöka få till några bra kort också :)

Nu blir det sängen för lilla mig och mitt trötta huvud!
Sovgott, Natti Natti!


Drömmar

Har så mycket jag vill göra!

* Ta tränarlicens för travhästar
* Ta körlicens för travhästar
* Leasa en travare (till att börja med)
* Lära mig sko
* Starta ett travstall
* Lära min om alternativa behandlingsmetoder (annat än "vanlig" medicin till hästar)
* Åka till USA och praktisera på en NH-gård
* Starta ett rehabiliteringscenter för hästar

Vill ha allt NU!! Men de går ju inte :/




My love <3


AR-kurs med Katrin Wallberg 2-3 Januari

I helgen var det kusr i Akademisk Ridkonst med Katrin Wallberg på ridskolan.
Jag var där med Elrigo och Charlotta hade med sig Oden.
Riktigt najs helg måste jag säga :)
Här kommer lite bilder från helgen :)




Elrigo står och slappar i boxen


Oden inan hans första lektion


Charlotta och Oden


Marie och Jasmir


Marie och Jasmir


Marie och Jasmir


Marie och Jasmir


Magdalena och Diva


Jag och Elrigo


Jag och Elrigo


Jag och Elrigo


Jag och Elrigo


Jag och Elrigo


Jag och Elrigo


Magdalena och Diva


Magdalena och Diva


Jag och Elrigo


Jag får intsruktioner av Katrin


Jag och Elrigo


Jag och Elrigo i en sluta


Jag och Elrigo


Jag och Elrigo


Magdalena och Diva


Magdalena och Diva, galopparbete


Magdalena och Diva, galopparbete


Jag och Elrigo


Jag och Elrigo


Charlotta och Oden


Jag och Elrigo


Jag och Elrigo


Charlotta och Oden


Charlotta och Oden


Charlotta och Oden


Charlotta och Oden


Publik :P


Charlotta och Oden


Charlotta och Oden


Charlotta och Oden


Charlotta och Oden


Charlotta och Oden


RSS 2.0