Många starter!

Men vad är det egentligen med mig?! Har verkligen kommit av mig vad gäller att blogga, fy skäms på mig! Men det är så mycket som händer nu så jag har som inte riktigt tid att sätta mig ner framför datorn. Kliver upp runt 7-8 på mornarna, tidigare om jag ska jobba, och så somnar jag så fort jag klivit in genom dörren på kvällen :P

Sen sist jag skrev har Elrigo hunnit kvala och så har han startat i både Skellefteå och Östersund. Oden har gjort en start på Umåker.
Elrigo kvalade på tiden 39,0 M och blev godkänd. Han var riktigt duktig med fjantade på litegrann som vanligt.
I loppet som gick i Skellefteå hade han kunnat få en ärlig chans om han inte tappat ena bakskon då han hoppade i ingången till första sväng. Eftersom det var isbana så kunde han inte riktigt springa då det blev fruktansvärt halt utan baksko. Synd men vi tog nya tag.
Sen då starten i Östersund. Han var fruktansvärt fjantig och blev rädd för allt som han normalt inte brukar vara rädd för. När starten sedan gick och han skulle vända upp kom galoppen direkt. Vi kunde inte hitta någon annan förklaring än att han blev så förvånad att det var så många som var framför (han stod på 20 meter tillägg) att han glömde av vilken gångart det var som gällde och galopperade iväg, Synd!!
Oden som startade på Umåker kändes hur fin som helst i värmningen och genom hela loppet, men dessvärre så trängde ekipaget snett framför ner i Charlotta och Odens spår så vagnarna hakade ihop just innan mål. Detta tålde inte Oden så galoppen kom, trisst! Men auktionen stämde och han travade riktigt fint så det var ju som en seger för oss ändå.

Nya starter inom kort, lovar att jag då ska uppdatera snabbare och lägga ut bilder :)






Seg på att uppdatera!

Jag är inte direkt snabb på att uppdatera :P men det beror på att jag har så lite tid över för att sitta vid datorn nu mera. Ska verkligen försöka bättra mig :)
I fredags, en dryg vecka sen, så åkte jag och Charlotta till umåker för att prova starta Alladin och så skulle Elrigo få gå kvalet.
Alladins prestation blev väll inte riktigt den bästa med Elrigo gjorde det han kom dit för och klarade kvalet på tiden 39,0M. Gissa om ja vart glad :)
Sen så var jag och Charlotta på kurs i Akademisk Ridkonst med Katrin Wallberg i helgen. Hur kul som helst! Jag och Elrigo hade 5 lektioner och eftersom han är så duktig så kom vi ganska långt. Men det betyder ju att vi har desto mer att träna på till nästa kurs :P
Charlotta hade tagit med Oden och han uppförde sig mycket bättre än på förra kursen, han var mycket mer koncentrerad på det han skulle göra och ides inte trilska så mycket.

Sen sist jag skrev så har Petrus också hunnit varit iväg till Östersund och tagit truckkort (A & B). Han är så duktig :) Så småning om så ska han även ta C-kortet, jag förstod det i allafall så :)

Jo just det ja, Charlotta och jag for ner på banan med Oden och Elrigo igår för att springa ett jobb mot Elijo. Charlotta testade några nya saker på Elrigo och förhoppningsvis kan det hjälpa honom att koncentrera sig lite mer på det han ska göra på banan, springa!
Oden kändes huuur fin som helst och Charlotta var helnöjd med den nya balansen, kanske han blir startklar snart han med :)
Jörgen hade även han gjort några ändringar på Elijos utrustning och det såg verkligen ut att ge resultat, han sprang så fint. Det finns verkligen fart i den hästen, bara han lär sig att det inte finns något att vara rädd för på banan :)


Ska verkligen försöka uppdatera oftare ;)
Hejsvejs!

RSS 2.0