Hektisk sommar!

Tjosan! Har varit en mycket hektisk sommar i år och så ska vi inte glömma bort hösten heller...
Förutom allt jobb och tiden jag spenderat i stallet så har det varit fullt upp, både med det ena och det andra.

Tävlingarna är över för i år och nu har Elrigo gått in i vinterträningen. Han fungerade inte alls dom sista tävlingarna och nu ska han utredas, igen. Var på en hältutredning i Umeå och han blev sprutat på på två ställen. När vi sedan for tillbaka på återbesök så menade dom på att han var fräsch. Men han har som sagt inte fungerat alls så nu ska han kollas upp igen.
Pila jobbar på, Charlotta har provat köra henne i några intervaller och hon har känts riktigt bra.
Oden har lagt tävlingsskorna på hyllan. Han kan helt enkelt inte längre mäta sig med sina konkurrenter. Charlotta har försökt med allt men han kan inte sänka tiderna mer, så nu ska han säljas som ridhäst.
Gå in på www.kvarnbrannan.blogg.se för att se mer om odens kapacitet som ridhäst.

Fölisarna kan man snart inte kalla föl längre, dom bara växer och växer. Jag och Charlotta har börjat jobba med dom lite smått och det har gått jättebra!! Alla tre har väldigt bra psyke och dom har blivit så kärvänliga :)


Har fotat mycket i sommar också men har inte riktigt hunnit få någon ordning på dom än. Måste snart ta mig tid till att sortera upp det så bilder kommer, så småningom, det lovar jag :)

Sen så har jag börjat äta enligt LCHF. Måste säga att det har fungerat riktigt bra :) Äter fruktansvärt gott varenda dag! Har även börjat träna flowing (www.flowin.se) riktigt kul, men jobbigt!

Ska åka till stallet nu och träna hästarna, hoppas vädret håller i sig.

RSS 2.0