Sommaren är här <3

Äntligen sommar!! Sommar, sommar, sommar...
Jag är ju som sagt inte direkt duktig på att uppdatera bliggen :O Har inte möjlighet att uppdatera om allt som hänt sen sist men kan nämna litegrann.

*Oden har lämnat bratten och flyttat ner till Ånge för att utvecklas som ridhäst
*Pila har flyttat till travtränare Torgny Kärrman för att fortsätta sin travkarriär
*Jag och Charlotta delar nu på Elrigo :D wiiiie!!


Elrigo har dessvärra inte fått någon bra start på det här året. han gjorde första starten 25 april på solänget, han hade kännts jättefin hemma och vi ansåg att han var redo. Tyvärr så hoppade han bort sig och han blev tvungen att kvala. Han klara kvalet bra och kusken var riktigt nöjd, vi startade honom igen men tyvärr så hoppade han bort sig även denna gång... Han kvalade igen och klarade även det kvalet riktigt bra.
Equiterapeuten Ingemar Granberg fick kolla upp honom och det visade sig att han fortfarande har lite problem uppe i ryggen. Han har nu fått gå mycket med pullerten för att bygga upp ryggmusklerna annu mer och på Onsdag den 6 juli gör vi ett nytt försök att starta honom i ett lopp i Hoting. Håller alla tummar och hoppas verkligen att det ska gå vägen denna gång, han behöver verkligen få komma runt banan i trav för skallens skull.
Nu går han och Nora på bete i Trevnaden, 1-åringarna ska snart dit också, och han verkar trivas där sen vi flyttade dit Milou så han fick en kompis i hagen.

Ser verkligen fram emot denna sommar och hoppas att allt flyter på bra, både med hästarna och allt annat ^^



RSS 2.0