Min vän, mitt hjärta

Slotts Ruben

♥♥♥



Min vän, mitt hjärta

Visst har vi våra duster
Dagar vi inte förstår varandra
Då jag är otydlig
Då du gör allt för att förstå
Du hjälper mig
Hjälper mig att rannsaka mig själv
Att se saker jag förut inte sett
Tillsammans lär vi oss
Vi lär oss att förstå varandra
Det finns dagar
Dagar då det känns som att jag drömmer
När du går efter mig
Utan rep som håller dig hos mig
Värms mitt hjärta
Du följer mig
För att du vill

För dig gör jag allt
Mitt hjärta, min vän

♥♥♥




(Anna Sjögren 14/8-12)
(Foto: Mats Andersson)


Bad med Primula 9/8

Efter en tur med Ruben framför vagnen åkte jag, Mats, pappa, mamma, lillasyster till badstranden. Med hade vi oss ponnyn Primula och hundarna Liina och Pontus.
En underbar kväll med fint väder, lycklig ponny och lycklig lillasyster!

Jag låter bilderna tala för sig själv! Alla bilderna är fotade av min älskling Mats Andersson ♥



















































Banjobb 7/8

Åkte ner på banan igen efter att vi inte varit där på några veckor. Kändes kul att se vad/om träningen hemma gett något och jag såg verkligen fram emot det.

Efter jobbet drog vi ner till stallet jag, Mats, Erika och Emma. Packat hade vi redan gjort dagen innan så det var bara att lasta in allt i bilen och lasta hästarna.
Väl nere på banan så skulle Mats få köra Hypra i uppvärmningen och sen i första heatet. Erika ville se hur Hypra rörde sig och så ville hon ge Mats chansen att köra häst på banan!
Efter uppvärmningen så körde vi första heatet, ett 2140m, och det gick ganska bra. Mats hade lite problem med käket på Hypra och att hon inte riktigt lyssnade på honom utan mesade mest på. Men för att vara Mats första banjobb så gjorde han det jättebra, älsklingen min! Ruben skötte sig super men undrade lite vad vi höll på med.

Andra heatet blev ett 1640m, Erika körde Hypra själv denna gång och så fick vi sällskap av Jörgen E Ahlqvist och hans 2-åring Busjö Bruden. Vi körde heatet i ett tempo som alla skulle kunna hänga med i och trots att det mest kändes som att vi joggade runt banan så fick vi en bra tid :) Ruben tog tag i utrustningen och sprang riktigt fint!
Har satt på honom viktboots bak eftersom han slog ihop så mycket i lugn jogg och han kändes inte kunna hålla ihop traven riktigt. Men nu med bootsen verkar han kunna gå fritt så jag kommer köra med dom tills han förhoppningsvis stärkt upp sig såpass att han orkar hålla ihop sig och slippa slå ihop utan boots.

Erika och Mats tog de mesta av korten idag, jag hann bara ta nått på slutet på stallbacken :)


Jag och Ruben!  (foto: Erika Persson)


Mats och Hypra!  (foto: Erika Persson)
 

Pållarna springer i takt :)  (foto: Erika Persson)


Hypra!  (foto: Erika Persson)


Ruben ♥ (foto: Erika Persson)


Målgång, ser en glad Mats i bakgrunden!  (foto: Erika Persson)


Här tydligare bild på glada Mats!  (foto: Erika Persson)


Mats och Hypra!  (foto: Erika Persson)


(foto: Erika Persson)


På väg tillbaka till stallet!  (foto: Erika Persson)


Inför andra heatet, från höger: Erika och Hypra, Jörgen och Busjö Bruden, Jag och Ruben (foto: Mats Andersson)


(foto: Mats Andersson)


(foto: Mats Andersson)


(foto: Mats Andersson)


Målgång! (foto: Mats Andersson)


Ruben har ingen problem att slappa när vi är på banan <3


Så otroligt vacker ♥



En varm Juli-dag

Det är inte så att vi har blivit bortskämda med varma soliga sommardagar denna sommar så när dom väl kommit har man passat på att njuta till fullo! Och vars kan man njuta mer av en fin dag än i stallet?!
Denna dag bestod av massa pyssel och tömkörning med båda pållarna :)



Ruben ser ut att ha smaskat jord :P


Även Hypra ser ut att ha smakat på jorden :P


Fina, fina Hypra tömkörs av Erika!


Fina, fina Ruben!


Hånflin ;)


Tunga!!!!


Snyggt!


Man blir trött av att se kompisen träna! Bäst att visa hur trött man är så man kanske slipper ;)


Sötast!

Betessläpp 18/7

Måndag 18 Juni var det dags att släppa hästarna på betet! Länge hade dom stått och suktat efter gräset som sakta men säkert växte utanför hagen. Vädret var på topp och jag passade såklart på att fota lite :)


























Skogspromenad!

Ojojoj vad uppdateringen här är låg. Ber om ursäkt för detta men det har varit så mycket annat som känts viktigare att göra och när min tid inte räcker till så har bloggen tyvärr blivit lidande :/
Kommer en liten uppdatering om dagens äventyr men ska försöka skriva mer i morgon om hur allt går och lägga upp lite bilder :)

Idag begav sig i allafall jag och Erika ut med hästarna på en skogspromenad. Vi hade inte tänkt gå så långt och börgade traska uppåt berget. Väl däruppe kom jag med den geniaaaaala idén att vi skulle gå över hela berget, över spånhyveldammen för att komma ut på Åmsundvägen, för att sedan passera Svallmyran och sen gå storvägen den bit som behövdes innan vi skulle komma fram till gammvägen och då skulle de ju bara vara en knapp kilometer hem. Det hela slutade i allafall med att jag var tvungen att ringa pappa, jag hade lyckats tappa bort mig på hygget och ja, jag hittade helt enkelt inte igen stigen. Då är det ju tur att pappa kan marken bra och genom att ge honom några riktmärken över telefon så kunde han leda oss på rätt väg igen!! För övrigt så gick promenaden jättebra och hästarna skötte sig super :)
Sista biten hem fick hästarna gå på släp efter fyrhjulingen(!!!!) Mamma och lillasyster var på Svallmyran när vi kom dit och de skulle hem i samma veva som oss. Så efter den korta biten efter storvägen så hoppade vi upp på hjulingen och tänkte att vi kan ju i allafall testa! Hästarna var suuperduktiga och Ruben som inte gått på släp tidigare skötte sig exemplariskt. Hypra har ju gått på släp efter Ruben 2 gånger tidigare men det här var ju ändå något nytt för båda :)
Det är verkligen så kul att se hur dom utvecklas från dag till dag. Jag har sagt det förut och säger det igen, runt hästar slutar man aldrig att förvånas :)

Lägger upp nån bild jag tog med mobilen idag :) sen är det dags för mig att skalla kudden, arbetsdag i morgon...


Hypra och Ruben <3

Ruben och Hypra på släp efter fyrhjulingen idag :) Duktiga hästar!!! :D

RSS 2.0