Fina fina Ruben <3

20120227_132710 (MMS)

Fina fina Ruben <3


Växtperiod!

Ja det är just vad Ruben är inne i just nu! Han är varm om benen och har stora spända blodkärl bak. Han har fått stå snart 1,5 vecka utan körning, har bara gått promenader med honom för att han ska få någon typ av psykisk stimulans så han inte kryper ur skinnet. Hoppas på att detta inte blir alltför långvarigt. Mätte honom för några dagar sedan och han mäter just nu 143 cm i manken och 146 cm bak (ungefär iallafall, han blev lite förnärmad av mätstickan och ville inte riktigt stå still).

Pappa och Mats började på en hemmabyggd termobar som pappa hade ritat upp, de hann inteklart förra veckan men nu är pappa färdig med den, det enda som fattas är värmeslingan som ska ligga i botten :) hoppas verkligen det funkar, men de tror jag, är ju pappas konstruktion :D

Nästa vecka börjar jag jobba dag igen, måste säga att jag föredrar natt eftersom jag INTE är någon morgonmänniska. Det är verkligen jättejobbigt att måste kliva upp på morgonen när klockan ringer, usch! Men ska väll inte klaga, jag har ju jobb iallafall och det är alltid välkommet!
Jag och Mats har börjat kolla runt på hästtransporer också, känns som det börjar vara dags att skaffa en nu, blir ju förhoppningsvis några banjobb framöver vårsommaren :)


Här kommer en bild på pappas bygge :)



Hejsvejs!

RSS 2.0