Repotage!

Som ni kanske vet så betättade jag att jag för 2 veckor sen skulle intervjuas för ett repotage, nu har tidingen kommit ut så lägger upp några bilder och hoppas det går att läsa!
Känns som att det blev lite missförstånd mellan mig och Emma (hon som intervjuade mig) och allt som står stämmer faktiskt inte riktigt!! Kanske lätt hänt när någon annan ska försöka skriva ner ens ord :P Men överlag så tycker jag att det blev ganska bra :)
















Hoppas det går att läsa :)

Bildbomb!

Nu har jag äntligen fått tummen ur och laddat upp bilderna från kameran till datorn! Lite gott och blandat :)

Titta och njut :)


Fin vårdag 13 maj































Första gången på banan för Ruben!






















Ihopsläpp med Ruben och Hypra :)









































Intervju!!

Idag blev jag intervjuad av en tjej från tidningen Västerbottningen :D Hon hade fått nys om mig och ville göra ett repotage om mig som ung amatörtränare! Har varit nervör för detta sen i måndags då hon ringde och frågade mig men nu när det är gjort så känns det ganska bra :) Får bara hoppas att jag fick fram det jag ville med "rätt" ord och att hon gör en bra tolkning på mina svar! Väntar med spänning nu på att repotaget ska tryckas och att tidningen finner sin väg hem till vår dörr :)
Självklart så ville hon ju ta en massa bilder, svårt med tanke på regnvädret som härjat idag. Men hon fotade Ruben och mig i stallet och när det var uppehåll så skyndade vi oss ut :) Ruben var jättegosig och jag tror hon fick nån bra mysbild och massa andra med för den delen!

Imorgon så blir det till att bygga upp beteshagarna igen och betessläppet är inplanerat på lördag om ingenting strular. Erika har hunnit åka ner till Göteborg då men får fota och filma så hon får se när hon kommer hem :)

Nu har jag förresten bara 4 arbetspass kvar innan semestern, har börjat nedräkningen. Ska bli så skönt!!!! Och nu när gammvägen torkat upp så kan man ju börja köra häst på riktigt igen. Sen så hade vi tänkt åka ner för ett pass på banan så fort transporten är klar. Förhoppningsvis så blir den det i helgen så vi kan åka ner när Erika kommer hem :)

Jag är verkligen sååååå lycklig just nu!! <3

Fluffiga rosa moln!

Ja det är just vad jag går på just nu! Känner mig fruktansvärt lättad och upprymd!
I måndags fick jag det glädjande beskedet att jag fått tillsvidareanställning inom Lycksele kommun på 100%, och inte nog med det så innebar det att jag kan tas semester i sommar!! Blir vecka 25 och 26 som jag ska tillbringa med Mats och Ruben <3
Sen så fick jag även ett till samtal i måndags, ska intervjuas imorgon, men berättar mer om det senare :D

Erikas Hypra har nu flyttat ut till Trevnaden och står nu med Ruben och Primula. Förmodligen så stannar hon över sommaren, men till en början så kommer hon iallafall stå hos oss medans Erika är i Göteborg några dagar så att jag kan ta hand om Hypra utan att köra från stall till stall :)
Ihopsläppet gick ganska bra, Ruben blev lätt förvirrad för Hypra började just brunsta och han vet inte riktigt hur han ska bete sig :P Sen så försvarade han Primula så fort Hypra tittade på henne och lät dom inte integrera själva. Så summa sumarum så vill han va Hypras kompis men måste försvara primula från henne, stackars förvirrade killen. Men tack och lov så går det bättre nu och det verkar som att det kommer att gå bra :)

Var ute och körde Hypra och Ruben tillsammans idag, både kuskar och hästar tyckte det va så kul! Förutom några lättare bocksprång(!!) från Rubens sida gick det suuuuper! Han blev nog lite pissed på mig då jag tyckte han skulle öka men han ville sakta in och vänta på Hypra!
Snart klar med reparationen av transporten också, skönt! Blev en dyr läxa, men det kan jag lova att jag kommer aldrig vara så blåögd igen!!!!!

Nej nu väntar väll sängen efter en lång dag, blir att kliva upp tidigt imorgon för att hinna med allt innan intervjun. Jag är spänd och nervös på samma gång!


Bjuder på filmklipp från ihopsläppet och några bilder :)

Ruben och Hypra nosar på varandra från boxarna ^^


Hypra och Ruben bekantar sig lite och ser ut att ha ganska kul :)


Hypra under en körtur runt åkrarna :)

Erika frågade mig om jag kunde hitta något fel på hennes outfit idag, jag fattade inget tills hon visade att hon bara bytt ena skon! HAHAHAHA!! Snacka om att va trött!!

Fina fina Ruben <3

Hypra betade lungt medans Erika tvättade upp hennes svans :) Duktig tjej!

Ruben tycker att det är lite läskigt med vatten som skvätter, men han hade ju just sett att Hypra drack medans Mats fyllde på. Så nu är ju frågan, ska han våga eller inte?!

RSS 2.0