Ur form!

Ja de är just vad jag är det. Sitter i soffan hos mamma och pappa nu och hela min kropp värker, har just skott om Ruben fram och de va just så pass att jag orkade :P Men nu är det gjort i allafall och jag blev nöjd idag med, men längtar tills Charlotta kan komma förbi och titta och säga vad hon tycker! Imorgon blir det en sväng ner på banan med Ruben igen, lääängtar! Denna gång ska Erika komma ner med Hypra också så det ska bli kul :D
Nej nu är det färdigsuttit, ska ut och köra fyrhjulingen med sladden runt åkern så att betet kan ta sig någongång!

P.s Gillar verkligen det här med att kunna blogga från mobilen!


Underbart väder!

Idag har jag varit på Trevnaden från frukost fram till middag. Lillasyster fick vara hemma från dagis och spendera dagen med mig. Vi har verkligen haft det supermysigt, fikat, pratat, skrattat, städat i stallet och så har hon ridit Primula :)
Har grymt mycket träningsvärk sen igår, det gör ont i min stackars kropp så fort jag rör på mig! Men imorron hade jag tänkt åka ut till bratten för ännu ett AR-pass på Nora, får se hur det går. Men min tanke var ju att så fort jag sitter upp på henne och börjar rida så mjuknar min kropp upp och träningsvärken försvinner ;) Kanske önsketänkande men hoppas kan man ju i allafall :)

Skriver faktiskt det här inlägget från mobilen, laddade ner en ny "browser"(?!) och hoppas att det här ska funka så jag kanske börjar uppdatera lite oftare :P
Tyvärr är jag lite dålig på att ta bilder med min systemkamera istället för mobilen men mobilen är ju så lätt att ha med sig och den tar ju ganska bra bilder i allafall :) Men häromdagen fotade jag faktiskt lite med systemkameran och ska försöka få upp dom bilderna här ganska så snart!

Här kommer lite bilder från Rosinas ridtur på Primula idag!




Leeedig!!

Nu ledig i 6 dagar till, vilken lycka!!! Fint väder på det så kan det inte bli bättre!

Men jösses vilken dag det varit idag! Dagen började med att jag hämtade upp Erika sen drog vi ut till bratten där jag red ett AR-pass på Charlottas Nora. Det gick galant, helt strålande, känndes verkligen som att vi har hittat ett sätt att förstå varandra nu och ridningen flöt på riktigt fint :D

Sen åkte vi ut till Berglunda där Erika tömmkörde Hypra på ridplanen, gick bra det med :D

Efter det hämtade vi upp Mats och åkte ut till Ruben, å gissa vad?! Jo jag verkade och skodde om honom bak! Han behövde det verkligen och min hovslagare Charlotta hade inte möjlighet att sko om honom förens om nån vecka. De gick ju huuuuur bra som helst, Charlotta har verkligen lärt upp mig bra! Alla vinklar och mått stämde överens med varandra, Ruben har fortfarande hovar kvar och skorna sitter på! ;)
Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv som klarade av det och att det blev så bra! Stolt över Ruben också, såklart, som hade tålamod att låta mig arbeta färdigt, även om han tyckte det tog lite tid. Men han har verkligen gjort stora framsteg killen, när han kom så va han ju lite svår att lyfta fötterna på och nu lyfter han så fort man ber om det och han slappnar av så mycket i bakbenen (framförallt) att det blir lite lätt jobbigt för otränade mig att verka och sko ;)

Men gissa om jag kommer ha träningsverk i morgon ;)

Helt underbar dag helt enkelt, hoppas att morgondagen som jag tänkt spendera med lillasyster och Nanette ute på trevnaden blir lika awsome!!

RSS 2.0