Mys <3

En dag när jag kom till stallet låg Ruben och vilade i solen. Det såg så fridfullt ut så gick dit och myste med honom en stund. Han låg kvar och bara njöt av uppmärksamheten ♥





Kärlek ♥

Blandade bilder från i vinter!

Milou och Grim har sällskap av en av katterna på trevnaden, tror det är Busan :)
(Pappa rätta mig om jag har fel)

Fina fina söta Milou ♥

Ruben någon av de första dagarna han var i min och Mats ägo ♥

"Halllåååååååååååå!!!!!"







Ruben vill inte dela med sig av mig och Mats och det gör han verkligen klart för Lillen :P



En solig vårdag :)

En solig vårdag för drygt 2 veckor sen tog jag och Mats med oss Ruben på en promenad :) Detta var innan snöovädret sköljde över oss igen och sommaren började kännas långt borta!







Ruben och Lillen Kliar varandra :)

Tömkörningskurs med Håkan Lundmark

I helgen var vi med Ruben på tömkörningskurs för instruktören Håkan Lundmark. Ruben var jätteduktig och med Håkans hjälp så kunde vi hitta en bra balans i tömkörningen :)

Lite bilder kanske? :P

Oj vad jag ser sur ut på den här bilden!! HAHA!!!!

I början av passet, Håkan kör.

Traaav :)



Lite skritt en stund, här tar jag över :)

Ökad trav :)

Killen var såååå duktig och vi avslutade då det gick som bäst ♥


Skitväder!!

Just när man trodde våren verkligen var på väg å börjar det snöa, snöa och snöa lite till :/ Vill ha vår, vill ha sommar!!

Idag åkte jag och Mats ut till Ruben igen, oj vad glad han var att se oss :) Jag var ju visserligen där igår men Mats har varit och kört skoter hela helgen och inte träffat Ruben sen i torsdags. Det är verkligen en härlig känsla att gå ut i hagen och mötas av Ruben som kommer och möter upp en :)
Funderar på om han kanske är på väg in i en ny växtperiod... han var lite varm insida framknän och hade lite spända blodkärl bak. Bara att avvakta och se hur det utvecklar sig. Men det kanske bara är att han busar så mycket i hagarna som gör att han blir så.
Dagens körtur var supermysig bortsett från snörusket som öste ner över oss. Ruben skötte sig exemplariskt och var så lugn och avslappnad :)


Lite foton och en film får avsluta detta inlägg :)





Ruben har fått nytt pannband ^^ 



RSS 2.0