Nytt år!

Nu är det nytt år, år 2012, och jag tror och hoppas att detta kommer bli ett superår fullt av nya möjligheter :D

Har varit ute och kört Ruben på lite längre svängar nu och det går superbra! Första turen tog vi för precis en vecka sen och det kunde verkligen inte ha gått bättre! Mats gick med honom över storvägen för han tyckte det var lite läskigt men resten av turen gick han själv i både skritt och trav. Känns rätt så kul att man måste hålla in honom ibland när det börjar gå för fort (han är fortfarande oskodd och det är lite halkigt ute)!! Hur som haver så blev det en ganska kort tur då vi inte ville utmana honom för mycket på ny mark!
Nästa tur tog vi i mitten på veckan och då körde vi lite längre, han skrittar och travar med öronen framåt hela tiden och det är verkligen roligt att se att han verkligen älskar att dra vagnen!
Igår for vi ut med honom igen och nu blev turen ytterligare lite längre och det gick jättebra, han kronglade lite när vi skulle köra förbi "hemvägen" men det löste vi snabbt och när vi väl tagit oss förbi så travade han glatt på igen. Han har ett väldigt lätt flygande trav, man hör knappt när hovarna sätter i marken och ändå måste jag hålla in honom ibland när han vill lite mer än jag på det lite hala underlaget! Mats har också kört honom när vi varit ute och det är så kul att se att det funkar bättre och bättre mellan Ruben och Mats. Ruben har börjat acceptera honom mer och börjat inse att även Mats ligge högre upp på rangstegen.
Oj, här sitter jag och skriver om hur kul, roligt och skojj allting är, men det är ju just vad det är just nu för det går ju så himla bra!!!! :D

Imorgon åker vi ut till stallet igen och om inte temperaruren väljer att sjukna alltför mycket så tar vi en tur med Ruben i morgon igen :)


Ruben efter första längre turen i lördags!


Andra turen :)


Ruben igår, blev lite svettig :)


Ruben och Mats efter gårdagens mysiga tur ♥



Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0